14 Temmuz 2011 Perşembe

tespitler yumağı..

- fırsattan istifade alırlar içeri dediydim ama guiza hala tutuklanmadı!
- hayatında ilk defa gittiği ve muhtemelen bir daha da gitmeyeceği bir şehirde, alışveriş esnasında "ayağımız alışsın" kozunu oynayarak indirim bekleyen adamdan kimseye zarar gelmez.
- hiç kimse beni alışverişte kandıramaz, kazıklayamaz! henüz üniversite öğrencisiyken kapıdan satışla 10 taksitle aldığım, öğrenci bütçemde onarılmaz yaralar açan fritözü kapsam dışında tutuyorum, fritöz bu sonuçta, her eve lazım!
- şarkının ve söyleyen grubun adını unuttum, içinde "kadirşinas londra tilkisi" sözü geçen bi şarkı vardı. myspace'de döndüre döndüre dinlerdim, ismi yeter..
- sıcaktan kavrulup fahri kenyalı olduğumuz şu günlerde bence birisine edebileceğiniz en büyük beddua; "söylediğin bira ılık gelsin" olur! allah düşmanımın başına vermesin, insanı hayata küstüren bi durum! öğle yemeğinin yanına gelen ılık kola da aynı yıkıcı etkiye sahip! ondan sonra "niye toplumda depresyon ve intihar oranı artıyor?" !!
- tespit demişken, ehl-i keyf'in 2. albümü "hasar tespiti"nin ilk iki şarkısı "gülizar" ve "tekila, cin & rock'n roll", grubun resmi sitesi www.ehlikeyf.biz 'den dinlenebilir ve hatta indirilebilir. grubun gitaristi ve lise yıllarından kankam olan akif burak atlar'ın, geçmişten bugüne sağlam rock eserlerini çalarak yad ettiği radyo programı "sarhoş atlar zamanı" da her pazar 20.00-21.00 arası açık radyo'dan takip edilebilir. (müdür, koy bi pearl jam de neşemizi bulalım) http://sarhosatlarzamani.tumblr.com/
- daha birkaç yıl öncesine kadar festivallerde sıcak, güneş, yağmur, çamur demeksizin çadır kurup kamp yaptığını düşünmek ve bunu artık yapamayacakmışsın gibi hissetmek insana yaşlandığını hatırlatıyor! ohoo, daha bunun siyatiği var, romatizması var, takma dişleri çıkartınca koyacağımız bardağı var!!..
- alter bridge'in solisti kevin bacon'a benzemiyor mu??
- düğün mevsimi geldi, halay başı olacak hafif alkollü damat dayısı ve masa üzerinde çocuk uyutacak röfleli teyze hazır mı?

1 yorum: